Bölümün Konusu

Ali ve Zeynep’i zor günler bekliyor!

Zeynep, Ali’nin aniden şirkete geldiğini öğrenince paniğe kapılır. Ali’nin Faruk Bey’den hoşlanmadığını bildiği için kötü şeyler olmasından korkar. Tahmin ettiği gibi, Ali odadan çok keyifsiz çıkar. Olanları öğrenmek isteyen Zeynep, duyduklarına inanamaz.

Öte yandan, Hasan ve Ziya gizli işlerinde Emine ve Sakine’ye basılır. Son dualarını okumaya başlayan ikilinin kurtulması mucizelere bağlıdır. Ancak Ziya son anda öyle bir şey yapar ki, hem kıyamet kopar hem de kendilerini kurtarmayı başarırlar.
Hoca ise konak meselesini çözmek için her yolu denemeye hazırdır. Avni’den konağın parasını alan adamın kim olduğunu öğrenir. Duyduğu isim pek yabancı değildir. Parayı geri alabilmek için sıkı bir operasyon düzenlenir. Ancak işler planlandığı gibi gelişmez.

Tüm bunlar olurken Ali sıkıntılı günler geçirmektedir. Başta Zeynep olmak üzere herkese mesafeli davranır. Zeynep, gönlünü almak için uğraşsa da bir türlü başarılı olamaz. Sinirler iyice gerilmişken, Ali öyle bir şey görür ki, olaylar bambaşka bir yere sürüklenir.